Het team van DanceSport Academy NL

DanceSport Academy Nederland bestaat sinds 2013 en is gestart als team voor wedsstrijddansers in de discipline stijldansen. Diverse (internationale) top trainers hebben zich in de afgelopen jaren aangesloten. Nadat wij de beschikking hebben gekregen over onze eigen hypermoderne dansstudio’s is het lesprogramma in hoog tempo uitgebreid. Zodoende bieden wij nu danslessen aan over heel veel verschillende disciplines voor zowel beginnende- als de zeer vergevorderde danser. 

Kwaliteit schrijven wij met een hoofdletter vandaar dat alle docenten een ruime opleiding hebben genoten in de lessen die ze geven. Dat resulteert in gemakkelijk toegankelijke lessen op elk niveau. 

De reguliere lessen worden gegeven door het vaste docententeam van DanceSport Academy NL. Hieronder stellen wij ze graag aan je voor. 

Ik ben Herman Spilker en ik ben samen met mijn danspartner Leonie Borneman eigenaar van DanceSport Academy NL. 

Binnen het stijldansen heb ik alle disciplines op wedstrijdniveau uitgevoerd. Zodoende zijn de disciplines Standaard, Latin, 10-dans, Formatiedansen en Showdance allemaal meer dan bekend terrein. De meeste disciplines heb ik op het hoogste niveau kunnen uitvoeren met diverse nationale titels en finale plaatsen op wereldkampioenschappen als gevolg. Naast de danslessen die ik geef ben ik ook gediplomeerd Personal Trainer en ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de dansschool.

Gecombineerd met ons eigen dansen hebben Leonie en ik besloten om meer en meer lessen te gaan geven met als resultaat: DanceSport Academy NL. Uiteraard hoop ik je snel te mogen ontmoeten bij ons in de dansschool. 

Ik ben Leonie Borneman en mede-oprichter en eigenaar van DanceSport Academy NL. Ik ben begonnen met stijldansen als scholier en als snel overgestapt naar het dansen van wedstrijden. 
Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring op stijldansgebied. Zowel in Standaard, Latin, Formatie en Showdance. In binnen- en buitenland! Tot de dag van vandaag blijf ik me ontwikkelen door middel van verschillende cursussen, opleidingen en congressen. En staan we zelf ook nog op de vloer voor onze eigen training.

Daarnaast heb ik een pedagogische opleiding en heb ik vele soorten groepen les gegeven. Vanaf kleuters tot pubers en van studenten tot senioren.

Het begeleiden van mensen in hun eigen beweegproces is fantastisch om te doen.
Iedereen met plezier laten bewegen is mijn doel!

Ik ben Okke Pieters en woon in de omgeving van Utrecht. Inmiddels ben ik afgestudeerd aan “De Dansopleiding” in Utrecht.

Ruim 10 jaar geleden ben ik begonnen met de discipline breakdance. De afgelopen 4 jaar zijn daar diverse andere stijlen bijgekomen. Na het afronden van mijn opleiding richt ik me nu vooral op het geven van danslessen en doe ik mee aan dans battles met mijn crew (Class 3-E).

In mijn les kun je verwachten dat ik je de basis van breakdance ga aanleren waarna we al snel verder gaan met gevorderde technieken. Uiteraard komt het concept freestyle ook zo snel mogelijk aan de orde!

Mijn naam is Mireille Cornelisse en geef SALSATION® lessen bij DanceSport Academy in Aalsmeer. Wat mij drijft is passie. Een van mijn grootste passies is bewegen. Dat is voor mij een uitlaat klep, even de boel de boel laten en genieten. Dansen en sporten doe ik al sinds jongs af aan het aller liefste. Zo heb ik ervaring met verschillende dansstijlen oa ballet, salsa (LA style en cuban style) en hiphop. En volgde ik verschillende fitness groepslessen oa bootcamp en Zumba en deed aan turnen. Last but not least heb ik jaren lang aan wedstrijd stijldansen gedaan. 

Mijn andere grote passie is mijn gezin. Ik woon in Nieuwkoop samen met mijn man, mijn 2 prachtige dochters en onze hond Gigi. Naast het dansen werk ik als ouder- en kindadviseur in een wijkteam in Amsterdam en help ik kinderen en gezinnen met allerlei opvoed en opgroei vragen. Sinds kort ben ik gestart met mijn eigen bedrijf  ‘World of Passion’, waar het delen en vinden van passie -je kern- centraal staat.

Ik ben Merel Schrama, eigenaresse van Blackbird Dance Centre,waarmee ik sinds 2018 gevestigd ben in en samenwerk met DanceSport Academy NL. Naast mijn werk als dansdocent, ben ik werkzaam als danseres bij het gezelschap Cardiac Output.

Sinds mijn afstuderen aan Dansacademie Lucia Marthas in 2008, ben ik met veel plezier werkzaam als dansdocent. Vanuit die passie ben ik in 2014 met m’n eigen dansschool begonnen: Blackbird Dance Centre. De plek waar ik volledig mijn creativiteit en energie kwijt kan in lesgeven, choreograferen, projecten en voorstellingen. De plek waar ik mijn kennis en liefde voor het dans- en theatervak kan overbrengen en delen en waar ik mensen hoop te inspireren met een grote diversiteit aan dansstijlen zoals hiphop, modern, high heels, show, ballet en tap. De plek voor de enthousiaste amateur en de ontwikkeling van talent, oftewel voor iedereen die van dansen houdt.

In mijn lessen probeer ik de energie en levensvreugde die ik uit dans haal aan m’n leerlingen mee te geven, uiteraard altijd met de nodige aandacht voor de technische basis. Het zien ontwikkelen van leerlingen, zowel als danser als als persoon, is voor mij het mooiste dat er is.

Ik ben Marcel Vos, in het dagelijkse leven ben ik gymleraar in basis -en voortgezet speciaal onderwijs en heb ik mijn eigen onderneming Vossics.

Als gymleraar, Personal Trainer en gewichtsconsulent ben ik iedere dag bezig met bewegen/gezondheid en breng ik deze kennis graag over binnen DanceSport Academy NL.

Doordat ik zelf op hoog niveau heb gedanst ben ik mij zeer bewust van wat een danser fysiek nodig heeft. Daardoor ben ik zeer gemotiveerd om iedere danser de juiste begeleiding te geven op conditie- en krachtgebied, hersteltijd en voeding.

Op vrijdag avond verzorg ik de performance training en daarnaast werk ik persoonlijk met mensen die advies willen in voeding en fysieke trainingen.

Heb je vragen, spreek mij dan gerust aan en dan kijken we samen naar wat ik voor je kan betekenen.