Het team van DanceSport Academy NL

DanceSport Academy Nederland bestaat sinds 2013 en is gestart als team voor wedsstrijddansers in de discipline stijldansen. Diverse (internationale) top trainers hebben zich in de afgelopen jaren aangesloten. Nadat wij de beschikking hebben gekregen over onze eigen hypermoderne dansstudio’s is het lesprogramma in hoog tempo uitgebreid. Zodoende bieden wij nu danslessen aan over heel veel verschillende disciplines voor zowel beginnende- als de zeer vergevorderde danser. 

Kwaliteit schrijven wij met een hoofdletter vandaar dat alle docenten een ruime opleiding hebben genoten in de lessen die ze geven. Dat resulteert in gemakkelijk toegankelijke lessen op elk niveau. 

De reguliere lessen worden gegeven door het vaste docententeam van DanceSport Academy NL. Hieronder stellen wij ze graag aan je voor. 

Ik ben Herman Spilker en ik ben samen met mijn danspartner Leonie Borneman eigenaar van DanceSport Academy NL. 

Binnen het stijldansen heb ik alle disciplines op wedstrijdniveau uitgevoerd. Zodoende zijn de disciplines Standaard, Latin, 10-dans, Formatiedansen en Showdance allemaal meer dan bekend terrein. De meeste disciplines heb ik op het hoogste niveau kunnen uitvoeren met diverse nationale titels en finale plaatsen op wereldkampioenschappen als gevolg. Inmiddels heb ik ook de juryopleiding tot NADB Jurylid en danssporttrainer met goed gevolg afgesloten.

Naast de danslessen die ik geef ben ik ook gediplomeerd Personal Trainer en ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de dansschool.

Leonie en ik geven samen de stijldanslessen op de zondagavond en de verschillende technieklessen. Daarnaast geef ik op maandag de les Minutes! en op afspraak personal training en privélessen.  Uiteraard hoop ik je snel te mogen ontmoeten bij ons in de dansschool. 

Ik ben Leonie Borneman en mede-oprichter en eigenaar van DanceSport Academy NL. Ik ben begonnen met stijldansen als scholier en als snel overgestapt naar het dansen van wedstrijden. 
Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring op stijldansgebied. Zowel in Standaard, Latin, Formatie en Showdance. In binnen- en buitenland! Tot de dag van vandaag blijf ik me ontwikkelen door middel van verschillende cursussen, opleidingen en congressen. En staan we zelf ook nog op de vloer voor onze eigen training.

Daarnaast heb ik een pedagogische opleiding en heb ik vele soorten groepen les gegeven. Vanaf kleuters tot pubers en van studenten tot senioren.

Het begeleiden van mensen in hun eigen beweegproces is fantastisch om te doen.
Iedereen met plezier laten bewegen is mijn doel!

Ik ben Okke Pieters en woon in de omgeving van Utrecht. Inmiddels ben ik afgestudeerd aan “De Dansopleiding” in Utrecht.

Ruim 10 jaar geleden ben ik begonnen met de discipline breakdance. De afgelopen 4 jaar zijn daar diverse andere stijlen bijgekomen. Na het afronden van mijn opleiding richt ik me nu vooral op het geven van danslessen en doe ik mee aan dans battles met mijn crew (Class 3-E).

In mijn les kun je verwachten dat ik je de basis van breakdance ga aanleren waarna we al snel verder gaan met gevorderde technieken. Uiteraard komt het concept freestyle ook zo snel mogelijk aan de orde!

Mijn naam is Mireille Cornelisse en geef SALSATION® lessen bij DanceSport Academy in Aalsmeer. Wat mij drijft is passie. Een van mijn grootste passies is bewegen. Dat is voor mij een uitlaat klep, even de boel de boel laten en genieten. Dansen en sporten doe ik al sinds jongs af aan het aller liefste. Zo heb ik ervaring met verschillende dansstijlen oa ballet, salsa (LA style en cuban style) en hiphop. En volgde ik verschillende fitness groepslessen oa bootcamp en Zumba en deed aan turnen. Last but not least heb ik jaren lang aan wedstrijd stijldansen gedaan. 

Mijn andere grote passie is mijn gezin. Ik woon in Nieuwkoop samen met mijn man, mijn 2 prachtige dochters en onze hond Gigi. Naast het dansen werk ik als ouder- en kindadviseur in een wijkteam in Amsterdam en help ik kinderen en gezinnen met allerlei opvoed en opgroei vragen. Sinds kort ben ik gestart met mijn eigen bedrijf  ‘World of Passion’, waar het delen en vinden van passie -je kern- centraal staat.

Ik ben Marcel Vos, in het dagelijkse leven ben ik gymleraar in basis -en voortgezet speciaal onderwijs en heb ik mijn eigen onderneming Vossics.

Als gymleraar, Personal Trainer en gewichtsconsulent ben ik iedere dag bezig met bewegen/gezondheid en breng ik deze kennis graag over binnen DanceSport Academy NL.

Doordat ik zelf op hoog niveau heb gedanst ben ik mij zeer bewust van wat een danser fysiek nodig heeft. Daardoor ben ik zeer gemotiveerd om iedere danser de juiste begeleiding te geven op conditie- en krachtgebied, hersteltijd en voeding.

Op vrijdag avond verzorg ik de performance training en daarnaast werk ik persoonlijk met mensen die advies willen in voeding en fysieke trainingen.

Heb je vragen, spreek mij dan gerust aan en dan kijken we samen naar wat ik voor je kan betekenen.

Ik ben Jasmine Lucker, 22 jaar oud en ik woon in Amsterdam. In 2019 ben ik afgestudeerd aan de dansopleiding pact+dans.

In de zomer van 2019 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik naar Parijs verhuisd om hier verder te studeren aan de dansopleiding Rick Odums. Nu wil ik graag mijn ervaring delen binnen DSA.

Ik zal de streetjazz en moderne lessen gaan verzorgen op de maandagen.

Hi! Mijn naam is Marlie Salomé en vanaf aankomend seizoen ga je mij zien bij DancesportAcademy.
Voor ik besloot om te gaan dansen heb ik heel veel sporten uitgeprobeerd. Maar stiekem draaide ik een pirouette op het voetbalveld en vond ik ‘bewegen op muziek’ de leukste les van de sportopleiding. Toen heb ik ervoor gekozen om het dansen in mijn slaapkamer maar eens te verruilen voor het dansen in een echte studio! Inmiddels ben ik afgestudeerd aan het MBO Dans Creative Contemporary. Stil zitten kan ik niet, ik houd van bewegen en dat wat ik voel of hoor in de muziek te uiten in dans. Voor mij is er niet één basis in dans, iedereen is juist anders en dat vind ik mooi. Daar gaan we naar op zoek in mijn lessen: naar jouw danstaal! Vanaf komend seizoen geef ik de les Urban Contemporary.

Ik Boyan Kirchev en ik geef lessen Latin en Showdance Latin bij DanceSport Academy. Ik ben Bulgaars van oorsprong en ik ben begonnen met dansen toen ik 13 was dus inmiddels heel veel jaren ervaring. In Bulgarije heb ik Hoofdklasse Latin gedanst en ik ben finalist in de 10-dans kampioenschappen geweest. In Nederland heb ik met mijn danspartner Julie Lere-Pland eerst als hoofdklasse Latin en erna Professionals gedanst. We hebben Nederland meerdere keer op Europese en Wereld Kampioenschappen mogen vertegenwoordigen. We zijn 2 keer Latin Show Dance vice-kampioen geweest en in 2011 ook zijn we 10-dans kampioen professionals geworden. In 2019 ben ik afgestudeerd aan de NADB jury/danssporttrainer opleiding en mijn jurylicentie behaald.

In mijn lessen wil ik paren helpen aan hun techniek maar ook aan zelf ontdekken en motivatie opwekken. Je bent op je sterkste als je de juiste motivatie hebt. Heb je zin in Latin trainen, neem contact mee op.

Hi! mijn naam is Eveline en Yoga is voor mij  ‘a way of life’. Yogales volgen en yogales geven is een onderdeel van mijn bestaan.

Ik beoefen yoga een kleine 15 jaar en elke dag leer ik nog zoveel. In 2018 heb ik met succes de 200-uur Yin Yoga opleiding gevolgd en mijn diploma behaald.  Ik geef les onder de naam Joie de Eve op verschillende locaties. Ik ben altijd dankbaar en blij anderen te mogen enthousiasmeren en in contact te brengen met zichzelf. In 2020 heb ik de Kinderyoga opleiding voltooid en ik hoop dit in de toekomst verder te ontwikkelen.

In mijn lessen is er aandacht voor adem (pranayama), een combinatie van inspanning & ontspanning en bewustwording van lichaam en geest. Het bewust worden van je lichaam door het verschil op te merken tussen aanspannen en loslaten. Een gecontroleerde ademhaling enerzijds en anderzijds het volgen van een natuurlijk ademverloop. De werking van je geest bij actief en passief zijn van je lichaam. Maar vooral het contact met jezelf. Naar binnen keren. Je lichaam opnieuw leren kennen, de obstructies, de signalen, het ongemak ervaren. En door ontspanning mogen loslaten, vertrouwen hebben in jezelf, accepteren dat er is wat er is. En dat het goed is. Terug naar de basis, je kern, het luisteren naar jezelf en het terugvinden van jezelf.

Nieuwsgierig, enthousiast en wil je meer in contact staan met jezelf, kom een les volgen!

Namaste!