Rootz by Salsation

Heb je je ooit een dansles voorgesteld die toegankelijk is voor alle doelgroepen, maar niet beknibbelt op kwaliteit? Een waar je professionele danspassen kunt leren, plezier kunt hebben en fit kunt worden, zonder het risico op blessures?

ROOTZ by Salsation®️ biedt dit allemaal door middel van een dynamische en intuïtieve methode die je verbindt met lichaam, ziel en muziek. Dit programma is geworteld in de oorsprong van dans en leidt je door een verscheidenheid aan soulvolle en sociale stijlen, zoals hiphop, dancehall, Afrikaanse dans en house. Deze dansen verbinden je intuïtief met jezelf en anderen door de prachtige ervaring om samen op een beat te bewegen. Je zult weggaan met een diepgaande bekrachtiging van je geest en het gevoel dat je deel uitmaakt van iets tijdloos.

Het ROOTZ by Salsation®️-programma richt zich op muzikaliteit, bewegingskwaliteit, expressie en lichaamsbewustzijn. Maar eerst en vooral richt ROOTZ zich op de intentie en het doel achter de dans: je goed voelen in ons lichaam en onze vibratie verhogen! Je verbetert je bewegingen en muzikale perceptie op een manier die natuurlijk en toegankelijk aanvoelt, ongeacht het niveau en de danservaring dat je hebt. Je kunt zelfs nieuwe niveaus van positiviteit en energie ervaren na het leren van deze dynamische sociale dansstijlen!

Rootz by Salsation wordt gegeven op dinsdagavond van 19.30-20.30 uur.

De kosten:

  • Per les per persoon: € 9,50
  • 10-rittenkaart per persoon € 89,50

Maak uw keuze:
Gratis proefles aanvragen of Direct inschrijven